Referenties

Marianne
(moeder van Annika – 3 jaar oud & Jelle – 1 jaar oud):
Het is iedere keer weer anders maar ook weer herkenbaar, wat erg belangrijk is voor de kinderen. Ze voelen zich erg vrij om mee te doen met spelen, dansen, zingen en muziek maken. We gaan nu alweer de derde cursus op rij volgen en ik kan het iedereen aanraden.

Annet
(moeder van Izalot – 3 jaar oud):
Met heel veel plezier hebben we deelgenomen aan de herfstcursus van Muziek van schoot. Nienke is een lieve, rustige vrouw die de kinderen op een fijne, uitnodigende manier benaderd. Ze maakt op een heel leuke manier gebruik van allerlei speelgoed, instrumenten en schatten uit de natuur. Zo komen de gezongen liedjes tot leven. Door deel te nemen aan de cursus, zijn we thuis veel meer gaan zingen. Heel leuk dat we een boekje kregen met daarin alle liedjes, zodat we ze thuis kunnen blijven zingen.
Ik moet wel weer leren noten lezen 😉

Marieke
(moeder van Loek – 1,5 jaar oud):
Ik kon me geen voorstelling maken van een muziek-op-schootles. Maar wat leuk is dit! Echt quality time met je kind, wij genieten samen! Iedere les zit vol verrassingen en iedere keer weet Nienke een simpel kinderliedje om te toveren tot een ware belevenis.
Elk liedje krijgt een afgestemd extraatje. Haar viool en speeldoosje hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de allerkleinsten. Het is echt muziek maken en beleven, maar bovenal hebben we veel plezier.

Saskia
(moeder van Melle – 2 jaar oud):
De muzieklessen van Nienke zijn elke keer een klein feestje om naar toe te gaan. Het is fijn om steeds op dezelfde manier te starten, maar er is ook altijd een verrassing: de ene keer een lied op de viool en een andere keer een liedje over kuikens met opwindbare kuikens erbij. Melle geniet er enorm van, zowel van de stille luisterliedjes als van de ‘loop- en – val’ liedjes.
De lessen zijn zorgvuldig voorbereid en ik ben steeds verrast door de creativiteit van Nienke.